Meer weten? info@buurtschaphetburgje.nl
Bekijk de woningen

De omgeving

Tussen groene landerijen en verscholen tussen de fruit boomgaarden ligt Buurtschap Het Burgje. Centraal gelegen direct naast het dorp Odijk. 3 minuten van de A12, 5 minuten fietsen naar Station Bunnik, 20 minuten fietsen naar Utrecht Science Park en 30 minuten fietsen naar de binnenstad van Utrecht. Een markant en duurzaam nieuwbouwproject met veel ruimte om te genieten van de vrijheid die het buitenleven biedt met binnen handbereik alle voordelen die het dorp Odijk en de stad Utrecht hebben.

Zaterdagochtend lopend naar het hart van Odijk. Eerst een kopje koffie halen bij Het Wapen van Odijk om vervolgens een vers broodje te halen bij warme bakker en een lekker stukje vlees voor op de BBQ bij ambachtelijke slagerij. De zon schijnt die middag en je parkeert binnen no time je fiets op ledig erf en slentert langs de oude gracht het mooie Utrecht in.

Wonen in Buurtschap Het Burgje betekent voor sportliefhebbers veel ruimte en faciliteiten binnen handbereik. Kilometers fietsen door de uitgestrekte landerijen, hardlopen en wandelen over de mooie paden of een potje tennissen op de banen van SVOT. Hockey, fitness, atletiek het kan allemaal in de nabij geleden plaatsen Bunnik, Zeist en Driebergen. Voor de kinderen zijn de scholen en opvang op fietsafstand.

2017 1121 006 Kaart Website Het Burgje V4

Geschiedenis

Het Kromme Rijn gebied wordt gekenmerkt door de meanderende rivier. De bewoningsgeschiedenis van Odijk gaat tot zo’n 2000 jaar terug. De Romeinen ontdekten het gebied ook al snel. Zij bouwden kort na het begin van de huidige jaartelling bij Fectio, tegenwoordig Vechten, een belangrijk Castellum (fort).

Ligging in het landschap

Wonen en leven in Buurtschap Het Burgje betekent duurzaam en kleinschalig wonen in een landelijk gebied en in de nabijheid van Utrecht met een uitstekende centrale ligging en bereikbaarheid. Het beste van beide werelden!

Veelgestelde vragen

De veelgestelde vragen hebben wij hieronder voor jou inzichtelijk gemaakt.

Algemeen

Hoe gaat de aankoop van een woning in project in zijn werk?

Buurtschap Het Burgje wordt in 3 fasen verkocht. Als je je ingeschreven hebt, neemt de makelaar contact met je op.

Hoe weet ik in welke prijsklasse ik kan kopen en wat dat per maand gaat kosten?

Wij werken samen met de onafhankelijke hypotheekadviseurs Halbertsma van den Boom en Hanno om jouw financiële mogelijkheden inzichtelijk te maken. Halbertsma van den Boom regelt alles voor je hypotheek; van het advies tot en met de overdracht bij de notaris. Kijk op hvdb-online.nl of neem direct contact op via odijk@hvdb-online.nl Hanno geeft hypotheekadvies van ervaren adviseurs. Voor het afsluiten van je hypotheek doe je zoveel mogelijk zelf, wat zorgt voor aantrekkelijke tarieven. Kijk op hanno.nl voor meer informatie.

​Is in Buurtschap Het Burgje een woning zonder gas mogelijk?

Voor het plan Buurtschap Het Burgje hebben wij de omgevingsvergunning aangevraagd voordat het gasloos bouwen verplicht werd. Uw woning heeft in de basis een gasaansluiting en een CV-ketel met een CW4-waarde. Wil jij wonen in de meest groene woning van dit moment? In Buurtschap Het Burgje is een woning zonder gas mogelijk! Bij de opties veranderd dan het volgende: de CV-ketel vervalt en de woning wordt niet op het gasnetwerk aangesloten waardoor uw kosten van vastrecht voor wat betreft gas komen te vervallen.

Zelf samenstellen

Is het mogelijk om meer aansluitpunten en spotjes toe te voegen?

Ja, dat is mogelijk. In het pluspakket kan het aantal elektrapunten worden vergroot en is het mogelijk om spotjes te kiezen in het plafond van de woonkamer en de badkamer.

Wat zijn mijn opties in het zelf samenstellen van een eigen woning?

Je kunt kiezen uit een rijke selectie van zorgvuldig ontworpen opties. Het complete aanbod van beschikbare opties, inclusief de prijzen, vind je in het optieboek dat bij verkoop online te vinden is.

Hoe weet ik wat de beste opties voor mijn situatie zijn?

Onze woonconsulent helpt jou graag met het kiezen van de voor jou meest ideale opties en het verder samenstellen van je woning.

Hoeveel tijd heb ik om mijn keuzes te maken?

In overleg wordt er een uiterlijke datum afgesproken waarop je jouw keuzes moet hebben gemaakt. Na verval van deze datum zijn de keuzes definitief en worden ze doorgegeven aan de fabriek.

Keukenindelingen

Is het mogelijk een eigen keuken te kiezen?

Voor alle woningen zijn vooraf keukenindelingen ontworpen. Je kan zelf kiezen welke keukenopstelling jij het mooiste vindt.

Worden de woningen verkocht inclusief een standaard keuken?

De rijwoningen Stella X en Stella XL worden verkocht inclusief een standaard keuken. Bij alle andere woningen is er geen keuken meegenomen en moet je rekening houden met extra kosten.

Wie is jullie keukenleverancier?

Wij werken samen met keukenleverancier Voortman Keukens.

Badkamer

Is het mogelijk een eigen badkamer te kiezen?

Je kan kiezen uit verschillende badkamer varianten en zo bepalen wat het beste bij jou of jouw gezin past. Naast de basisindeling is er keuze uit diverse varianten tot uitbereiding

Worden de woningen verkocht inclusief een standaard badkamer?

De woningen worden opgeleverd inclusief badkamer en toilet met sanitair en tegelwerk.

Is het mogelijk de badkamer casco op te laten leveren?

De mogelijkheid bestaat om de badkamer inclusief de aansluitpunten conform een van de indelingsvarianten casco op te laten leveren. Tijdens de realisatie is het echter niet meer mogelijk om af te wijken van de door ons voorgelegde indelingsvarianten.

Mis niks!

Wil je op de hoogte blijven? Volg nu de nieuwste ontwikkelingen van Buurtschap Het Burgje door je in te schrijven voor onze nieuwsbrief!
Ja, stuur mij de nieuwsbrief!