Meer weten? Mail Boris Boris@buurtschaphetburgje.nl
Bekijk de woningen

Lekker tot rust komen in je luxe badkamer. Het leukste aan een nieuwbouwwoning? Dat álles lekker nieuw en in jouw smaak is! Je kan kiezen uit verschillende badkamer varianten en zo bepalen wat het beste bij jou of jouw gezin past.

Je woning wordt opgeleverd inclusief badkamer en toilet met sanitair en tegelwerk. Je kan kiezen uit verschillende badkamer varianten en zo bepalen wat het beste bij jou of jouw gezin past. Naast de basisindeling van de badkamer heb je keuze uit diverse varianten die mogelijkheden bieden voor een bad of juist een grote inloopdouche.

Maar welke kraan wil je? Of welke afmeting vloertegels past goed bij de ruimte? Samen met onze badkamer-adviseurs richt je jouw ideale badkamer in.

Zodra je de sleutel van de woning ontvangt, is de badkamer al gebruiksklaar. Wel zo gemakkelijk!

De mogelijkheid bestaat ook om de badkamer inclusief de aansluitpunten conform één van de indelingsvarianten casco op te laten leveren. Tijdens de realisatie is het echter niet meer mogelijk om af te wijken van de door ons voorgelegde indelingsvarianten.

Terug naar overzicht

Hey, ik ben Boris

Heb je interesse in een woning? Bekijk alle woningen op de situatiekaart en vul het officiële inschrijfformulier in via jouw eigen account.

  • Als eerst op de hoogte als er info is over de woningen
  • Updates van de stand van zaken
  • Inspiratie rondom het gebied
Je hebt je al geregistreerd. Ga naar je accountpagina om je gegevens in te zien of ze te wijzigen.
Je kan me ook volgen op Instagram instagram.com/buurtschaphetburgje
of op Facebook facebook.com/buurtschaphetburgje