Meer weten? Mail Boris Boris@buurtschaphetburgje.nl
Bekijk de woningen

Bij een bijzondere woning hoort een bijzondere keuken. Een keuken die uitstraalt wie u bent en waar u voor staat. Voor alle woningen zijn vooraf keukenindelingen ontworpen die het beste passen bij de woningen van Buurtschap Het Burgje.

Je kan zelf kiezen welke keukenopstelling jij het mooiste vindt. Vervolgens kan jij samen met onze keukenleverancier, Voortman Keukens, jouw droomkeuken samenstellen op basis van de vooraf bedachte keukenopstellingen.

De rijwoningen Stella X en Stella XL worden verkocht inclusief een standaard keuken. Uiteraard kun je ook dan zelf bepalen hoe jouw keuken eruit komt te zien.

Bij alle andere woningen is geen keuken meegenomen en moet je rekening houden met extra kosten voor je keuken.

Je keuken uitbreiden
Wij brengen het leidingwerk aan conform de indeling die jij gekozen hebt. Heb je meer aansluitpunten nodig? Geen probleem!

Aanvullend kun je kiezen voor een pakket met extra aansluitingen. Tijdens de realisatie is het niet mogelijk om af te wijken van de door ons voorgelegde indelingsvarianten. Uiteraard kan je na oplevering met jouw keukenleverancier aan de slag om het een en ander te laten verplaatsen en aanpassen.


Kwaliteit gegarandeerd 
Bij Voortman keukens vindt u specialisten met verregaande passie voor hun vak en topservice van begin tot eind. Of het nu gaat om het advies, ontwerp of de montage van uw keuken, ze lopen graag een stapje harder om samen met u tot bijzondere oplossingen te komen.

Terug naar overzicht

Hey, ik ben Boris

Heb je interesse in een woning? Bekijk alle woningen op de situatiekaart en vul het officiële inschrijfformulier in via jouw eigen account.

  • Als eerst op de hoogte als er info is over de woningen
  • Updates van de stand van zaken
  • Inspiratie rondom het gebied
Je hebt je al geregistreerd. Ga naar je accountpagina om je gegevens in te zien of ze te wijzigen.
Je kan me ook volgen op Instagram instagram.com/buurtschaphetburgje
of op Facebook facebook.com/buurtschaphetburgje