Meer weten? Mail Boris Boris@buurtschaphetburgje.nl
Bekijk de woningen

Wij bieden je diverse opties om je eigen huis samen te stellen, zodat jij kan bepalen wat het beste bij je past. Om het makkelijk te maken, hebben wij vooraf al een rijke selectie gemaakt van zorgvuldig ontworpen opties waaruit jij kunt kiezen.

Onze manier van werken heeft een duidelijk invloed op het bouwproces. En daarmee ook op het traject dat jij als koper van een woning doorloopt. Een belangrijk uitgangspunt van onze werkwijze is dat de eerste fase van het bouwproces zich voor een groot deel afspeelt in de fabriek.

Ongestoord door weer en wind bouwen we daar aan allerlei onderdelen van je woning. Dankzij het geïndustrialiseerde proces is de kwaliteit optimaal en neemt de montage op de bouwplaats maar weinig tijd in beslag.

Zelf samenstellen
Wij bieden je diverse opties om je eigen huis samen te stellen, zodat jij zelf kan bepalen wat het beste bij je past. Om het makkelijk te maken, hebben wij vooraf al een rijke selectie gemaakt van zorgvuldig ontworpen opties waaruit jij kunt kiezen. Is het een grote woonkeuken, slapen op de begane grond of juist die ruime slaapkamer met inloopkast. Heb je behoefte aan een werkplek aan huis of is het eens eindelijk tijd voor een televisiekamer voor de kids.

Dat selecteren hebben we vooraf gedaan en naar je te luisteren door middel van gehouden enquêtes, op basis van onze ruime ervaring en rekening houdend met de meest actuele woonwensen en trends.

Doordat wij werken met vooraf ontworpen opties weet je vanaf het begin waaraan je aan toe bent. En voor ons heeft het als voordeel dat we kunnen opleveren met topkwaliteit en voldoen we aan jouw hoogste verwachtingen.

Aan de slag
Zodra je hebt besloten een woning van Nijhuis Bouw te kopen, is het aan jou om aan de slag te gaan met het maken van je keuzes. Het complete aanbod van beschikbare opties, inclusief de prijzen, vind je in het optieboek dat bij verkoop online te vinden is. Onze woonconsulent helpt je graag met het kiezen van de voor jou meest ideale opties en het verder samenstellen van je woning.

Tijd om je keuzes te maken
Voor het maken van weloverwogen keuzes heb je natuurlijk tijd nodig. Wel spreken we een uiterlijke datum met je af waarop je jouw keuzes moet hebben gemaakt. Zo weet je vooraf hoeveel tijd je hebt om te komen tot een definitieve samenstelling van je huis. Nadat de afgesproken datum is vervallen, zijn jouw gemaakte keuzes definitief. Wij geven ze dan door aan de fabriek. 

Terug naar overzicht

Hey, ik ben Boris

Heb je interesse in een woning? Bekijk alle woningen op de situatiekaart en vul het officiële inschrijfformulier in via jouw eigen account.

  • Als eerst op de hoogte als er info is over de woningen
  • Updates van de stand van zaken
  • Inspiratie rondom het gebied
Je hebt je al geregistreerd. Ga naar je accountpagina om je gegevens in te zien of ze te wijzigen.
Je kan me ook volgen op Instagram instagram.com/buurtschaphetburgje
of op Facebook facebook.com/buurtschaphetburgje