Meer weten? Mail Boris Boris@buurtschaphetburgje.nl
Bekijk de woningen

Woningtypes

Buurtschap Het Burgje valt op door de warme en dorpse architectuur. De woningen worden gebouwd met een bijzonder oog voor detail en vakmanschap. In het oog springend is het mooie metselwerk, de roeden in de ramen, de sierlijke luiken, de klossen onder de overstekken en het gevelornament naast de voordeur. Allemaal kenmerken die de woningen tijdloos en speciaal maken.

Het Buurtschap bestaat uit rijwoningen, 2-onder-1 kap woningen en vrijstaande woningen met ieder een eigen karakter die, naar het lijkt, willekeurig uitgestrooid zijn. Doordat de mogelijkheid bestaat van het toevoegen van verschillende opties krijgen de woningen nog meer een eigen persoonlijkheid.

In het onderstaande overzicht kan je alle woningen ontdekken en bekijken. Per woningtype is een verkoopmateriaal te downloaden voor meer informatie over de plattegronden, afwerking en de mogelijk opties die er zijn om er nog meer jouw huis van te maken. Heb je vragen over de woningen, dan staan de makelaars voor je klaar.

Pergula

2-onder-1-kapwoning

Culina

2-onder-1-kapwoning

Viola

Vrijstaande Landelijke woning

Castor, Pollux

Vrijstaande Urban woning

Hey, ik ben Boris

Heb je interesse in een woning? Bekijk alle woningen op de situatiekaart en vul het officiële inschrijfformulier in via jouw eigen account.

  • Als eerst op de hoogte als er info is over de woningen
  • Updates van de stand van zaken
  • Inspiratie rondom het gebied
Je hebt je al geregistreerd. Ga naar je accountpagina om je gegevens in te zien of ze te wijzigen.
Je kan me ook volgen op Instagram instagram.com/buurtschaphetburgje
of op Facebook facebook.com/buurtschaphetburgje